Categories
2015 Uncategorized

On the road again

Vandaag hebben we vooral over de routes D940 en D925 gereden om uiteindelijk bij de camping in Quiberville uit te komen. Dit begon vanuit ons vorig eindpunt Berck, waar we eerst nog een kudde zeehonden hebben bezichtigd.

Vanaf Berck zijn we vooral langs de kustlijn de D940 doorgereden, geen gesneden koek hoor, bergachtig gebied werd daar afgewisseld met eindeloze snelwegen. Dit zorgde voor een combinatie van spierenslopende klimmen en adrenaline-kick gevende afdalingen en snelwegtouren.

De D940 mondde uiteindelijk uit in de D925, langs deze route kwamen we door de plaatsen Berneval, Belleville, DIEPPE en Varengeville, deels een mooie kustlijn met het een en ander aan oude vestigingen en bunkers te zien, de koude rukwinden waren alleen iets minder, maar ja kan nie alles hebben.

Uiteindelijk zijn we aangekomen in Quiberville, we dachten dat het een prima camping zou zijn, totdat een stel ouwe zakken zich gingen beklagen bij de receptioniste over ons tentje en die moesten Verdammt Noch Mall ook weghale. Snel doorfietsen en weg hier morgen!

Au revoir!

image

Bono in the house

image

imageimage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *